Welkom op de website van Brede basisschool De Bunders.

   

 

 

De Bunders is een brede school voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Wij willen onze leerlingen ontwikkelen tot 21stcentury kids die zich goed voelen, die zelfstandig zijn en die klaar zijn voor de toekomst. Vanaf dit schooljaar werken wij met een vernieuwend onderwijsconcept. Meer weten? Klik op visie op onderwijs.

  

 

De Bunders: Het kind centraal: Samen werken aan Talent.

 

Nieuw bij De Bunders?

Onze school kent momenteel een grote toestroom van leerlingen en is daarmee vol. Voor aanmelden belt u met de schoolleiding: 013-52 30 999

 

Vinden wat u zoekt

Op deze website geven we veel basisinformatie over onze school, maar ook specifieke info voor ouders en voor kinderen. Via de gekleurde blokken en de zwarte menubalk hierboven kunt u verder lezen. Meer uitgebreide informatie leest u in onze schoolgids. Hebt u andere vragen? Dan kunt u altijd bellen met 013-52 30 999. 

Websitefoto 75 Websitefoto 78 Websitefoto 84

Nieuwsbrief Bundersinfo

Het laatste nieuws leest u in onze wekelijkse nieuwsbrief Bundersinfo. De nieuwste editie vindt u via het rode blok onderaan deze pagina. Daar kunt u ook oudere edities lezen. 

 

BSO

U kunt gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang (BSO). Dit wordt verzorgd door de Stichting Humanitas. Zij zijn partner van de Brede School Bunders en gehuisvest in hetzelfde gebouw. Lees hier meer over de BSO.

Door te klikken op ons schoollogo linksboven keert u vanuit alle pagina's terug naar de startpagina.

  • Homeimg1
  • Homeimg2
  • Homeimg3
  • Homeimg4
  • Homeimg5