Home > Aanmelden

Aanmelden

Wat fijn dat u uw kind wilt aanmelden voor De Bunders!

U mag het aanmeldformulier invullen en mailen aan directie.debunders@stgboom.nl  Uitprinten en overhandigen kan natuurlijk ook. Of u gebruikt de brievenbus bij onze hoofdingang aan de Frans Halsstraat 34. 

 

Nog geen kind op De Bunders? Dan nodigen we u van harte uit voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek zal de schoolleiding u meer vertellen over de school en krijgt u een rondleiding van een tweetal schoolgidsen uit de bovenbouw zodat u de sfeer kunt proeven. Natuurlijk krijgt u uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

 

U kunt een afspraak maken voor een kennismaking via 013-52 30 999.

 

Aanmeldprocedure

Websitefoto 54 Bewerkt

U kunt uw kind aanmelden voor De Bunders zodra het drie jaar is. Uiterlijk tien weken voordat uw kind vier jaar wordt, moet uw aanmelding binnen zijn.
Aanmelden van een leerling moet altijd schriftelijk gebeuren, dat is wettelijk zo bepaald. Vervolgens heeft de school zes weken de tijd om te onderzoeken of de leerling plaatsbaar is.
Om dit te kunnen bepalen bekijkt de school naast het aanmeldformulier ook de gegevens die wij ontvangen van de eventuele voorschoolse voorziening (peuterspeelzaal of kinderopvang). Voor de meeste aanmeldingen is deze info voldoende en kan het besluit snel genomen worden.

 

Als uw kind meer ondersteuning nodig heeft dan wat wij regulier kunnen bieden, dan nemen wij contact met u op om samen te bekijken hoe we een vorm van Passend Onderwijs kunnen aanbieden op onze eigen school of ergens anders.

 

Meer informatie over aanmelden vindt u in onze schoolgids en in de brochure Informatiegids Passend Onderwijs 2014. Natuurlijk kunt u met vragen altijd bellen met 013-5230999 of mailen naar info.debunders@stgboom.nl

 

Uitgebreid formulier

Als u het aanmeldingsformulier ziet, dan vraagt u zich misschien af waarom we zoveel over uw kind willen weten. Het is een uitgebreid formulier. Volgens de wet moeten wij al deze informatie hebben, voordat wij uw kind mogen inschrijven.


Leest u a.u.b. ook de toelichting bij het formulier. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

  • Homeimg1
  • Homeimg2
  • Homeimg3
  • Homeimg4
  • Homeimg5