Ouders > Het ouderportaal

Ouderportaal

Voor ons als school zijn  ouders een belangrijke doelgroep. Niet voor niets zijn "samen" en "communicatie" twee van onze kernwaarden.Samen met u  bereiken wij de beste resultaten. Wij willen U op moderne en actuele wijze op de hoogte houden van de vorderingen van uw kinderen. 

 

Ouderportaal

 

  

ParnasSys helpt ons daarover gemakkelijk en professioneel te informeren middels het ouderportaal. Niet als vervanging van de persoonlijke contacten, maar als instrument om uw betrokkenheid op het schoolleven te ondersteunen.

Op 1 oktober 2015 hebben wij de eerste stap gezet.

Klik hier om  snel naar de  de website van het ouderportaal te gaan.

Eind november, medio maart en eind juni krijgen de leerlingen een rapport. Na de eerste twee rapporten worden tien-minutengesprekken gepland, zodat u met de leerkracht de vorderingen van uw kind kunt bespreken.

Buiten deze gespreksmomenten is het altijd mogelijk een afspraak te maken met de leerkracht van uw kind. Doet u dit a.u.b. ‘s middags ná schooltijd.

Ook kan het voorkomen dat de school graag een gesprek met u wil voeren over uw kind. Wij zullen u dan benaderen.

In de groepen 7 wordt in april/mei de Cito-entreetoets afgenomen. Het resultaat hiervan wordt met u besproken in het bijzijn van uw kind. Wij geven dan ook een preadvies voor het voortgezet onderwijs. De ouders van groep 7 worden hier speciaal voor uitgenodigd.

In groep 8 wordt de definitieve keuze voor het voortgezet onderwijs gemaakt. Ouders van leerlingen in deze groep worden hierover uitgebreid geïnformeerd.

Meer info vindt u ook in de schoolgids.

  • Homeimg1
  • Homeimg2
  • Homeimg3
  • Homeimg4
  • Homeimg5