Onze school > Stage

Stage

Onze school is een Academische Opleidingsschool verbonden aan de lerarenopleiding Fontys Pabo Kind & Educatie te Tilburg en aan Tilburg Pabo University. Dit betekent dat wij gekwalificeerd zijn studenten op te leiden. Om de activiteiten te coördineren is een basisschoolcoach beschikbaar. Deze werkt nauw samen met de opleidingscoach van de pabo en coacht zowel studenten als leerkrachten. Studenten die afstuderen nemen een gedeelte van hun stageperiode de groep over en draaien volledig mee in ons team. De leerkracht blijft echter de eindverantwoordelijke voor de groep. Tevens voeren zij een onderzoek uit. Hiervoor wordt door De Bunders een onderwerp aangedragen. De studenten vormen samen met de schoolleiding, basisschoolcoach en teamleden een onderzoeksgroep. Naast pabo-studenten bieden wij stageplaatsen aan voor o.m. onderwijsassistentes, studenten pedagogiek, ICT-stagiaires. Wij streven naar een win-winsituatie: de student leert van ons en wij leren van de student om te komen tot een continue ontwikkeling binnen onze school. Voor meer informatie:

Anjes Franke

stagecoördinator | basisschoolcoach a.franke@stgboom.nl

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor:

Stagiaires-2020-2021