Onze school > Wie is wie? > Oudercommissie

De oudercommissie

De Oudercommissie (OC) bestaat uit ouders van leerlingen uit de boven- en onderbouw. Deze ouders hebben een signalerende en adviserende taak naar de leerkrachten en medezeggenschapsraad. Zij willen de betrokkenheid van ouders bij de school vergroten en de communicatie van de school naar de ouders verbeteren. Natuurlijk kunt u één van hen aanspreken als u iets wilt bespreken. Ook kunt u mailen naar ouderraad.debunders@stgboom.nl.

OC

Bovenste rij van links naar rechts: Georgette Smolders , Charlotte Vredebregt , Katja van den Boer (penningmeester), Bregje de Jong, Annemarieke Posthumus

Onderste rij van links naar rechts: Sylvia van Herel, Nicole van Wijnbergen (voorzitter), Silvie Scheffers, Floor Frenken (voorzitter), Chantal Peerbooms.

Niet op de foto: Marjoke Gielens, Marleen Bosmans, Rachel van de Broek

Daarnaast organiseert de OC veel activiteiten zoals Pasen, Sinterklaas, de kerstviering, carnaval en de Bundersdag. Deze activiteiten zijn een aanvulling op het lesprogramma en worden georganiseerd in overleg met de leerkrachten.